Een reeks van 6 matchen zonder nederlaag werd door KFC Mol onderbroken.  Juist geteld 28 seconden was de match begonnen en het was al 0-1.Iedereen keek naar iedereen maar het was een Mol speler die succesvol afsloot.  SKS moest de match ondergaan en Mol was regelmatig gevaarlijk.

Het eerste gevaar voor de thuisploeg kwam er pas na een kwartier spel. Een vrijschop van Sukmuang bracht Van Den Broeck in schietpositie maar net naast.  Op de 22’ een mistrappen achteraan en Mol verdubbelde zijn voorsprong.

SKS gebruikte te pas en te onpas de lange bal maar het bracht toch gevaar en Tjen Sukmuang werd op weg naar het doel omvergelopen en Mol moest met 10 man verder.  Twee minuten later, op het halfuur, opnieuw een doorbraak van Tjen en nu strafschop. Sukmuang zette zelf de elfmeter fraai om, 1-2.  Kwam SKS beter in de wedstrijd,  Mol maakte er na 40’ 1-3 van.

Flanellen benen

De rust bracht niet veel verbetering voor de thuisploeg.  De verdediging stond als het ware op flanellen benen en na iets minder dan een uur werd het 1-4. Mol had geen last dat ze met 10 man de volledige helft moesten afmaken,SKS kon geen overwicht nemen.

Op de 67’ een aanval uit het boekje en via een voorzet van Van Den Broeck maakte Sukmuang er 2-4 van. SKS ging door maar een kwartier voor tijd scoorde Mol via corner de 2-5.  De thuisploeg moest in blessuretijd nog de 2-6 incasseren.

Een niet zo’n beste match voor de blauwwitten maar toch zeker geen paniek. Gewoon een slechte dag voor de jonge ploeg. Volgende week zondag is er de verplaatsing naar Zwaluw Olmen, de leider in de reeks. Tegen de leidende ploegen kunnen de jongens van trainers Holemans en Heylen steeds wat meer.

SKS speelde met :  Mertens, Vannuffelen, Van Loy, Van Looveren, Ceulemans, Nijs, Peeters, Baeten, Van Den Broeck, Van Opstal, Sukmuang, Nardell, Heremans, Van Hoolst, Wittenberg.  M. Lauwers / N.